:)

Tuesday, January 31, 2012

Fontos! Benjamin és Josephine

Drága olvasóim! :)


Ezzel a posttal szeretnék egyfajta agymosást csinálni és közleményt adni, hogy a Címtelent átnevezzük címesre. :)

Mostantól Maradj reggelig! címen fog futni és többek kérésére a Férfi és Nő is nevet kap.

Férfi= Benjamin/Ben (eleinte Rob volt)
= Josephine/Josie.

Szeretném hozzátenni, hogy nem nagyon volt ínyemre Robra formálni a srácot, mert ő véleményem szerint nem így bánik a nőkkel. 

Kérek szépen 1 napot és átírom az eddig kitett fejezetekben a neveket (ez megörtént), és most már az új posztokban automatikusan Férfi/Nő helyett Benjamin/Josephine lesz. 

Remélem, hogy ez a névcsere nem lesz semmilyen hatással az olvasási élményetekre és továbbra is számíthatok rátok!!

PS: A baba még nem mozdult meg, de majd adok update-et, ha érdekel titeket.

Köszönöm szépen a bátorító kommenteket és a szorgalmas pipálgatást! Higgyétek el, nagyon sokat jelent!

Üdv,

Gabi
Vélemények:

7 comments:

 1. Kár, hogy Rob lesz a fiú neve :( Valahogy nem Rob illik rá, szerintem. Talán, Alaric, Seamus (Sam), Samuel (Sam) vagy valami komolyabb :) De egyébként gratulálok, a babához ;) Valamint, jó lett a fejezet cím választás és , a lány neve az tetszik, csak a fiúé kevésbé :(

  Egyébként minden más tetszik >.< (csak hogy ismételjem magam:P )

  Üdv: Yzarr.

  ReplyDelete
 2. Sziiiiaaa:D

  Úgy érzem picit benne van a nevem a név választásban, így szeretnék elnézést kérni. Ha neked nem tetszik vagy így nem érzed magadénak a karaktert akkor találj ki valami más nevet. Szerintem viszont a név mindegy mert a karakter legyen az Pista vagy Józsika attól még ugyanaz marad. Senki nem tudja milyen Robert Pattinson! Szerintem amúgy egy paraszt beképzelt ember..XD De te (csakis te ) döntesz. Többet nem dumálok bele XD Szóval várom a friss és a baba mozdulást. Nem akarsz egy mama blogot??:P

  ReplyDelete
 3. Hú ha tudnád, mennyit agyaltam rajta. Nekem egy seductive név kéne, és Rob valóban kis ártatlan. Lehet, hogy lecserélem még valami ütősre. A Josephine azért tetszett, mert az lehet olyan múzsás is, de mégis modern. A fiúnév a gyengepont. Köszönet a kommentért. Végülis eddig se a Twilight nevek miatt jöttek ide az oldalra, mert az aztán nem volt.
  Az eredeti név Nate, de hát nem lehet minden történetnek Nate a főhőse. Ezért akadt el a lemez. :)

  Chuck jó lenne hehe. :)

  Köszönjük a gratulációt <3

  ReplyDelete
 4. Kim, ne okold magad. :):) Igazad volt, hogy nem lehet Férfi és Nő. :):) És igenis dumálj bele! :) Mindenkinek joga van, Neked főleg. :)

  ReplyDelete
 5. Kim, mama blogról lehet szó, de előbb még tudnom kell, ki lapul a hasimban, kisfiú-kislány és ha megmozdulna, méginkább közelebb érezném magam hozzá. Most tervekről (hogy nevelnénk, milyen elvekkel, milyen szobát szeretnénk stb...) szívesen tanácskoznék, de érdekelne az bárkit is??? :D:D

  Pusziii

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem lenne néhány ember, akit érdekelne a dolog ;)
   Tetszik a Benjamin *-* Valahogy jobban rá illik ;) De most megyek olvasni, a 4 fejezetet :P

   Puszi, Yzarr

   Delete
  2. Tényleg? :) Akkor ezen elgondolkodom. :):) Örülök, hogy a Benjamint karakteresebbnek tartod és ezzel tetszik is a dolog. :)

   Puszi :)

   Gabi

   Delete