:)

Wednesday, February 15, 2012

Személyes

Sziasztok!

Többen érdeklődtek a babu iránt, jelentem 2012.02.14-én, először, eltéveszthetetlen módon megmozdult!! Viszont ha nem olvastam el 100 fórumbejegyzést, hogy milyen érzés ez egy anyának, akkor egyet sem. Közölnöm kell, hogy semmiféle buborék, meg pillangók szárnyának csapkodása és egyéb kutyafüle kényszeképzetem nem volt.

Amit éreztem: mint amikor a fürdővízbe úgy istenesen beletúrsz és a hullámok elkezdenek csapkodni. Mintha én lettem volna az akvárium és egy pici halacska mozog bennem. Férjemmel rendkívül boldogok vagyunk!!! :):)

Óriási érzés, egyszerre felkavaró és lenyűgöző, hogy nemcsak egy kicsi élet fejlődik bennem, hanem most már én is érzékelem, hogy ott van. :)

Puszi,
Gabi

ÜZENEM ANNAK, AKI BORINGOT PIPÁLT, HOGY KAPCSOLJA KI A GÉPET ÉS ÉLVEZZE KINT A HAVAT. DE NEKEM ITT NE BECSMÉRELJE LE AZT AZ ÉLMÉNYT, AMIT EGY ANYA ÉREZ, VAGY NE MERJE ILYEN JELZŐVEL ELLÁTNI AZT OLVASNI, HOGY A KISBABA MEGMOZDULT, MERT LEZÁROM EZT AZ EGÉSZ OLDALT.
KÖSZ.

1 comment:

  1. JJJUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJ DEEEEEEEEEEEEEEEE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D és ezt csak így mondod??? Rettentően gratulálok a baba mozgásának aki meg az unalmasra kapcsolt annak biztos csak savanyú a szőlő:) Nagyon örülök neki:) :) Majd beszélünk héten még?? Bocsi, hogy nem sűrűn jelentkeztem de töri próbaérettségi volt meg ilyenek:) Már csak egy friss hiányzik a boldogságomhoz :P

    ReplyDelete