:)

Friday, February 3, 2012

Maradj reggelig! - 5. fejezet

Sziasztok! :)

Itt lenne az 5. fejezet. :) Köszönöm szépen az összes kommentet, a pipálgatást, nagyon sokat jelent!! :) ZoÉ-nak jelezném, hogy nemsokára posztolom és a magam módján megköszönöm a díjat is, csak előbb a részt akartam, amit péntek estére ígértem. :) Nálam péntek este van, úgyhogy GO! :)



Josephine
------------

Nagy levegőt vettem, még utoljára magamra néztem és miután úgy éreztem, tökéletes az összeállítás rajtam, vettem a bátorságot és felléptem a lépcső tetejére. A falat kicsit benőtte a borostyán, és ha akartam se találtam volna csengőt. Minek az 2012-ben?

Így hát a kopogtatót kezembe véve bekopogtam az ajtaján, kissé félve, de határozott mozdulatokkal.

Nemsoká nyílt is az ajtó és előttem állt Benjamin teljes valójában. Örültem, hogy láthatom. Nem is gondoltam, hogy ennyire örülök majd.

Behívott a lakásba és lágyan megcsókolt. De olyan mocsok volt, hogy alig ért hozzá az ajka az enyéimhez. Teljesen feltüzelt ezzel és magamban konstatáltam, hogy ezt ő akarta így. Azért történt így, mert ő ezt akarta. Benjamin Hunter azt váltja ki a nőkből, amit csak akar. Lassan ellöktem. Kissé csodálkozva nézett rám.

  • Benjamin,  szeretnék beszélni veled. - mondtam belépve. Beszélni akartam Brettről.

Mint aki meg se hallotta, átölelt és nekiállt csókolgatni a nyakamat, és ettől teljesen elaléltam. Minden egyes mini csók, amit a nyakamra lehelt, egyre távolabb vitt mondanivalómtól és végül teljesen átadtam neki magam.
  • Nem, szerintem nem akarsz. - mondta és mintha hipnotizáltak volna, már én se láttam értelmét. Könnyű fegyvertény, hogy az ajkai egyszer sem hagyták el a nyakamat.

Így a karjai között valahogy minden olyan könnyen ment, minden olyan érzéki volt, mintha csak megtaláltam volna a másik felemet, és ketten alkotunk egy egészet.

  • Hiányoztál. - súgta a nyakamba. Ki vagy te és mit csináltál Benjaminnal?

Nem válaszoltam, valahol tudat alatt tisztában voltam, hogy ezek csak pillanatnyi örömök, de nem szabad túlzottan átengednem magam neki, mert akkor összetöri a szívemet.

Nem akaródzott beljebb mennie az előtérből, ő egy kis fantáziát látott a keskeny folyosóban és a cipősszekrényben. 10-ből 10 pasi bevinné a nőt, Benjamin azt is tudja, hogy a legtöbb nő viszont szereti a spontaneitást, és még a legkilátástalanabb helyzeteket is megfűszerezi. És ez az én nagy bajom. Ő.

Lesimogatta rólam a táskámat, ami egy halk huppanással földet ért, de nem érdekelt minket, csakis egymást néztük. Lágyan nekilökött a cipős komódnak, majd egy pillanat múlva már a komódon ültem. Fogalmam sincsen, hogy kerültem oda. Csókjai lágyan simogatták az arcomat, néha el-elkalandozva a nyakam felé, és a mellkasom tetejére, amennyire a topom engedte neki a mozgást. De nem zavarta a dolog, alulról a derekamnál fogva felnyúlt a kezeivel, a felsőmet még mindig rajtam hagyva. Én sem voltam rest és elkezdtem gombolni az ingét, de valahogy kicsik voltak a gomblyukak, és nem ment olyan simán, ahogy azt terveztem. Ben megállt a csókkal egy pillanatra és kibújt az ingből.

Egy pillanat múlva már megint engem csókolt. Kezeim és ajkaim éhesen forrtak testéhez, lábaimmal átkulcsoltam a derekát, míg ő egy kicsit előrébb húzott ültömben, hogy érezhessem vágyai megtestesülését is magamnak feszülni.

Majd szép lassan felemelt, a top egy csapásra nem is volt rajtam, ráemelt a lábfejére. Nekidöntött a falnak, és csókolgatott, ahol csak ért. Én kifordultam az érintéséből és most már ő volt a falnak téve. Felemeltem a kezeit és a csuklóit mindkét kezemmel odafogtam a falhoz, azt jelezve, hogy most én irányítok.

Lágyan elkezdtem csókolni ajkait, úgy ahogy ő csinálta még nemrég az ajtóban, ami engem teljesen megőrített, de ahogy láttam, őrá se volt kisebb hatással. Éreztem, hogy a kezeit elvenné, és átvenné az irányítást, mert ő gondolom ahhoz szokott, de nem engedtem neki és továbbra is szorosan fogtam.

Csigalassúsággal végignyaltam a nyelvemmel alsó és felső ajkát, amire egy nyögéssel és egyre hevesebb légzéssel  reagált.  Most már konkrétan fehéredett a csuklóm, ahogy egyre inkább elszabadulni kívánó kezeit próbáltam gúzsban tartani a falnak feszítve.

Végül engedtem neki, és elkeztem nagyon lassú léptekkel hátrálni. Pillantása olyan volt, mint akit megbabonáztak. Azonnal előttem termett és most ő tolt megint, immár a szemközti falhoz. De nem sokat időztünk itt, mert felemelt, a lábaimat köré kulcsoltam, és elbattyogtunk a hálóig. Most nem voltak mozgáskoordinációs problémák, és többet nem ütköztünk a falba, mindketten csak arra vágytunk, hogy egymást érezzük a pihe-puha ágyban.

Óvatosan lefektetett az ágyra, olyan gyengéden bánt velem, mint a legfinomabb porcelánnal, és lassan mellémfeküdt. Ujjaival alig érintve végigsimogatta a karom tetejétől, az oldalmon át a derekamig a testemet és mindannyiszor mikor hozzámért, libabőrös bőröm vörösben égett. Szépen kicsomagolt a ruháimból, mint a legdrágább ajándékokat szokták, először a masnit, aztán pedig sorra lefejtette a drága csomagolópapírt minden oldalról.

Ahogy ott feküdtem, egyeten szál alsóneműben, végignézett rajtam, éhes pillantása engem gyorsításra késztetett, de neki nem ez volt a terve. Ő kiélvezett minden pillanatot, amit testrészeimnek felfedezése okozott neki, ezzel engem az őrületbe kergetve. De nem szerettem volna megszakítani ezt az idilli pillanatot és átfordulni az ő derekára, mert most úgy éreztem magam, mint egy királynő. 

Rövidesen tetőtől talpig lágyan végigcsókolt és már tényleg úgy éreztem, hogy robbanásig feszülök. Csókjai gyengédek voltak és gondoskodók, vigyázott, ne maradjon ki egy testrészem sem. Nyelvével hosszan időzött a nyakamon, majd a melleimnél, mellbimbóimat lágyan beszippantotta, és a testem mellett lévő két kezem már szinte feltépte a lepedőt, ahogy kapaszkodtam benne. Nyelvét végighúzta az oldalamon, és következett a bikinivonal. Mint a leggondosabb festők, körberajzolta alsóneműm vonalát, érintve a legérzékenyebb pontokat, majd mintha ugrottunk volna pár filmkockát, a fogaival félrehúzta bugyimat. Itt volt az, hogy azt hittem, menten meghalok.

Körkörös mozdulatokkal kényeztette legnemesebb testrészemet és éreztem, hogy egyre közelebb vagyok a csúcshoz. De nem így akartam a végső élvezetet, hanem érezni akartam őt magamban, úgyhogy egy lassú mozdulattal  felhúztam a lábam, felültem, odahúztam felém a fejét, és átfordultunk. Immár én voltam felül, ő pedig nem volt rest ott simogatni és néha belémmarkolni, ahol csak ért.

Gyors mozdulatokkal és az ő segítségével leráncigáltam róla a boxerét, magamról lehúztam a félrecsúsztatott bugyit, és Benjamin ragaszkodott hozzá, hogy segíthessen, meg-megérintve mindenhol, de gyorsan véget vetettem ennek a kínzásnak, lágyan visszalöktem az ágyra, és most először voltunk végre mindketten meztelenek.

Végigcsókoltam mellkasát, ágyékát, és mikor folytattam volna, felhúzta arcomat magához, hogy egy forró csókban forrjunk össze, majd visszafordított a hátamra és szép lassú, kínzó ringásokba kezdett rajtam, amire csak úgy tudtam reagálni, hogy ott martam a bőrét, ahol csak tudtam. De nem értett a szóból, és továbbra is lassú volt.
Odahajolt hozzám egy lágy csókra és a fülembe súgta érzékien:
  • Hova sietsz? - és szép lassan elaléltam, átkerültem egy másik dimenzióba, míg ő folytatta a merényletét.

Kicsit én is megálljt parancsoltam magamnak  és megtanultam élvezni a pillanatot, kezemmel a mellkasán végigsimítva, majd egészen a köldöke aljáig és legnemesebb részéig nyúltam, mire egy kicsit felgyorsult. Nem bírtam ki és felültem az ölébe, a fülcimpáját vettem ajkaim közé és azt súgtam neki fülét és nyakát lágyan érintve:
  • Hova sietsz?

Mire visszalökött az ágyra, lefogta csuklóimat és most mindketten játékosan mosolyogtunk. De éreztem, hogy nem úszom meg ennyivel, a csuklómat már-már fájdalomig szorította, ahogy rámnehezkedett és ágyéka körkörösen mozgott az enyém felett, ami most már végképp vérlázító volt. Mint amikor egy elvarázsolt nyílvessző csak végtelenül köröz a céltábla felett, meg-megérintve azt, de sose hagyja el röppályáját.

A csuklómat nem tudtam kiszabadítani, ezerszer erősebb volt nálam, így bele kellett törődnöm, hogy most ő diktálja a tempót.

Nemsoká végül megkegyelmezett és már végre magamban éreztem őt. Fantasztikus érzés volt, ahogy testünk eggyé vált.

Azt gondoltam, az első együttlétünk áttörő volt, de ez a mai valahogy vízválasztónak érződött. Láttam a szemén, a pillantásán, éreztem az érintésén, hogy engem akar. Nem csak a testemet, nem csak a szexet, hanem szeretkezni akar Velem.

Akarata pedig teljesült, mert félhangos nyögések és zihálások hagyták el mindkettőnk száját, a mozdulatai felgyorsultak és a csuklóm végre újra szabad volt, a háta felé nyúltam és ha úgy éreztem, már nem bírom, akkor erősebben belemartam, karmoltam a bőrébe. Szemeink folyamatos kontaktusban voltak, egy pillanatra se néztünk más irányba, nehogy megszakadjon az a láthatatlan kötődés, ami létrejött köztünk.

Kis idő múlva még hangosabb és gyilkosabb volt már minden mozdulat, és a beteljesedés is hamar eljött. Verítékes mellkasa rámnehezedett és arcomat simogatta egy-két csók közepette, amíg mindketten próbáltuk visszanyerni a normális légzési ritmusunkat. Mikor már nehéznek éreztem, feltápászkodtunk és együtt kimentünk a fürdőbe. Megtisztítottuk magunkat, és amikor csak elmentünk egymás mellett a nagy sürgés-forgásban, mindannyiszor egy ölelést vagy egy csókot kaptam tőle.

Első alkalommal közel sem volt így. Az az intimitás, ami kettőnk között kialakult az első szex alatt, azonnal szétdurrant, mint egy mini buborék, amint vége lett, és visszatért a zord, számító srác, akit annyira tönkretettek a múltban, hogy most képtelen egyetlen nőt szeretni. Most viszont még mindig törődik velem és kényeztet, mint egy igazi barátnőt.

A tükörben egy boldog nőt láttam visszamosolyogni rám. Hosszú barna hajam kissé csapzott volt, de a teljes összképet egy hatalmas megabiztosság és csillogó szemek jellemezték. Felkaptam egy fésűt és egy kicsit rendbeszedtem magam, a hajamat egy gyors, praktikus kontyba fogtam. Most senkitől nem hittem volna el, hogy nem vagyok szép.

Már távol állt tőlem, hogy egy kelléknek érezzem magam, és nem is értettem, miért akartam neki beszélni Brettről, hiszen itt és most, Tőle kaptam meg azt, amire mindig is vágytam. Brett az maga a bizonytalanság, azt se tudom, lesz-e belőle valami.

De Benjamin.. Benjamin ismert. Tudta, mire vágyom, és én is úgy éreztem, hogy ismerem őt, minden egyes porcikáját és olyat nyújtottam neki, amit más nem tudott. Akármilyen fizetett kurva, vagy csak egy egyéjszakás kaland, képtelen lett volna őt így szeretni, ahogy nemrég még én tettem. Ebben biztos voltam, és habár szóbeli megerősítést nem kaptam igazamról, belül éreztem. Ezt egy nő érzi. És nem kellettek ide szavak, ez az egész úgy volt szép, ahogy.

Visszamentem a fürdőből a hálóba, felvettem a lustán ledobott inget, amely egy halmon landolt, körbenéztem, micsoda kupit hagytunk, és a lepedő is ezer ránccal jelezte, hogy nemrég még két ember szerette és kényeztette egymást. Egyszer csak elnyomtam egy ásítást, és csak úgy leheveredtem az ágyra, gondoltam csak pihenek egy-két percig. Nemsoká éreztem, hogy rámkerül egy meleg takaró és hogy mellémfekszik egy meleg test, egy könnyed csókot lehelve ajkaimra, amit én csak lustán-álmosan tudtam viszonozni, átölelt hátulról, és mint két kifli, egy pillanat alatt álomba zuhantunk. 



Életem első khm része, úgyhogy kérlek, ne legyetek szigorúak. Akik írtak valaha már, biztosan tudják, hogy nem könnyű ilyet kisajtolnia magának az emberből. És mit várunk egy 4 hónapos kismamától? :D:D

5 comments:

  1. Hát ez khmmm XD :))))) ;))) Szerintem egész jól sikeredett ;) Bár, kíváncsi lennék Ben szemszögére is, hogy mi hajtotta, hogy így kifejezze a hmm... tulajdon jog formálást a lányra... Már ha ezt lehet annak nevezni O.o :D

    ReplyDelete
  2. Jajj nagyon tetszett. A khmmm rész is csodálatos és érzéki volt. Nagyon jól megírtad. Hidd el ugyan először nehéz de utána már tökre könnyen fog menni. Én imádok khmm részeket írni XDXDXD Csak így tovább. Benjamint nagyon kedvelem!!:):) Csak így tovább! Várom a következőt

    ReplyDelete
  3. Szia!

    Mint már mondtam, szerintem első (részletesen leírt) éjszakájuknak ez tökéletes volt. Nagyon tetszett, hogy Ben így viselkedett, és kellemes meglepetés volt a vége is, hogy Jos ott maradt és együtt, mint két kifli aludtak el. *.* Hajj!! Én is akarok ilyet!! MOST!!
    :D:D
    Nagyon várom már, mit találtál ki, hogyan fogod csavarni a szálakat. Én remélem, hogy Ben rájön örökké nem taszíthat el mindenkit maga mellől, meg kell bíznia egy nőben, mernie kell odaadni a szívét. Persze sejtem, hogy nem lesz ez olyan egyszerű és meg fogja bántani addig még sokszor a lányt. :(
    Kíváncsian várom a folytatást!
    Puszi
    Pixie

    ReplyDelete
  4. Szia Gabi!
    egyszerűen imádtam! nagyon szépen fogalmaztál, leírtál mindent, ami bemutathatja és érzékeltetheti két ember egyesülését, de mégis megmaradtál választékosnak, nem voltál se prűd, se közönséges. pont annyi volt benne a szexualitás, amennyi kellett. szóval nekem nagyon de nagyon bejött :D
    csak így tovább, várom már a frisset :)

    ReplyDelete
  5. Szia Gabi,

    ideértem, s most pedig itt a komim is, ahogy ígértem és a rendszeres olvasód lettem. :)
    Szerintem tökéletesen eltalált fejezet lett! :) élvezet volt olvasni! szó szerint faltam a sorokat.
    kíváncsivá tettél, mi hajtotta Bent?
    várom a folytatást!

    Puszi,
    ZoÉ

    ReplyDelete