:)

Thursday, February 2, 2012

Előzetes - Maradj reggelig! - 5. fejezet

Egy kis betekintő a péntek esti fejezetbe!

Nemsoká nyílt is az ajtó és előttem állt Benjamin teljes valójában. Örültem, hogy láthatom. Nem is gondoltam, hogy ennyire örülök majd.

Behívott a lakásba és lágyan megcsókolt. De olyan mocsok volt, hogy alig ért hozzá az ajka az enyéimhez. Teljesen feltüzelt ezzel és magamban konstatáltam, hogy ezt ő akarta így. Azért történt így, mert ő ezt akarta. Benjamin Hunter azt váltja ki a nőkből, amit csak akar. Lassan ellöktem. Kissé csodálkozva nézett rám.

  • Benjamin,  szeretnék beszélni veled. - mondtam belépve. Beszélni akartam Brettről.

Mint aki meg se hallotta, átölelt és nekiállt csókolgatni a nyakamat, és ettől teljesen elaléltam. Minden egyes mini csók, amit a nyakamra lehelt, egyre távolabb vitt mondanivalómtól és végül teljesen átadtam neki magam.
  • Nem, szerintem nem akarsz. - mondta és mintha hipnotizáltak volna, már én se láttam értelmét. Könnyű fegyvertény, hogy az ajkai egyszer sem hagyták el a nyakamat.

Így a karjai között valahogy minden olyan könnyen ment, minden olyan érzéki volt, mintha csak megtaláltam volna a másik felemet, és ketten alkotunk egy egészet.

  • Hiányoztál. - súgta a nyakamba. Ki vagy te és mit csináltál Benjaminnal?

Nem válaszoltam, valahol tudat alatt tisztában voltam, hogy ezek csak pillanatnyi örömök, de nem szabad túlzottan átengednem magam neki, mert akkor összetöri a szívemet.

Nem akaródzott beljebb mennie az előtérből, ő egy kis fantáziát látott a keskeny folyosóban és a cipősszekrényben. 10-ből 10 pasi bevinné a nőt, Benjamin azt is tudja, hogy a legtöbb nő viszont szereti a spontaneitást, és még a legkilátástalanabb helyzeteket is megfűszerezi. És ez az én nagy bajom. Ő.

Várjátok már a folytatást??

2 comments: